kulinarny
środa, 21 grudnia 2011
RYBY
Jaka ryba na obiad?
SMACZNEGO!
Dorsz bałtycki (stado wschodnie) *
Flądra (Stornia)
Karp
Łosoś pacyficzny
Makrela
Okoń europejski
Omułek jadalny
Plamiak
Szczupak
Szprot
Oraz wszelkie gatunki z certyfikatem MSC.
UWAGA!
Dorsz bałtycki (stado zachodnie)
Gładzica
Halibut mniejszy **
Homar norweski
Krab
Krewetka północna
Łosoś hodowlany
Mintaj
Pstrąg tęczowy
Sandacz
Sieja/Sielawa
Śledź
Tuńczyki (poza błękitnopłetwym)
Turbot
Panga ***
NIE KUPUJ!
Halibut atlantycki
Homar (oprócz norweskiego)
Karmazyn
Krewetki tropikalne
Łosoś bałtycki
Rekiny i Płaszczki
Sola
Tuńczyk błękitnopłetwy
Węgorz
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz